Tip nekretnine:
Mjesto:
Cijena od/do:
ID kod:

Informacije o obradi osobnih podataka

 1. UVOD

Voditelj obrade osobnih podataka je "A priori d.o.o." predstavnik voditelja obrade podataka je Sanja Dužević.

Real estate Hvar  priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem   www.realestatehvar.com  prikupi.

Real estate Hvar prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.realestatehvar.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

 1. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Real estate Hvar -u, bilo slanjem upita ili popunjavanjem on-line obrasca  (prilikom slanja upita ili popunjavanja obrasca  koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem stranice www.realestatehvar.com

 Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u papirnatom i u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima www.realestatehvar.com će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

 1. REZERVACIJA-plaćanja

Pri rezervaciji nekretnine, transfera ili druge usluge www.realestatehvar.com-a bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo nalogodavcima u realizaciji kupovine

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

Napominjemo da je slanje upita na www.realestatehvar.com  dozvoljena isključivo osobama starijima od 18 godina.

 

 1. KOLAČIĆI

Real estate Hvar  ne zadržava pravo korištenja kolačića na www.realestatehvar.com

 1. POVEZNICE

www.realestatehvar.com sadrži poveznice na druge Internet stranice. Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako obrt  Real estate Hvar   ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

 

 1. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Real estate Hvar-a. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@realestatehvar.com

 

 1. SIGURNOST

Real estate Hvar   poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci koji su Real estate Hvar -u ustupljeni prilikom slanja upita čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno. Svi podaci koji su Real estate Hvar -u ustupljeni prilikom slanja upita na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Real estate Hvar -a odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@realestatehvar.com

 1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

 

A priori d.o.o.

Domobranska 31, 21460 Stari Grad, Otok Hvar

Tel: +385 (0) 21 765 160 , +385 (0) 91 5345018

info@realestatehvar.com, www.realestatehvar.com

Izdvojeno

 • Villa Humac
  2.500.000,00 €
  Villa Humac
  Kamene kuće u selu Humac
  Površina: 30000 m2
  ID kod: 003
 • Hvar1
  300.000,00 €
  Hvar1
  Luksuzan stan u mirnom dijelu grada Hvara
  Površina: 120 m2
  ID kod: 001
 • Villa Tana
  800.000,00 €
  Villa Tana
  Vila s bazenom u mirnom dijelu grada Jelsa
  Površina: 500 m2
  ID kod: 004
© 2017 Real Estate Hvar. All rights reserved.
Powered by Cubic.biz.hr